Martijn Wessels

De blog is geschreven door Martijn Wessels. De blog is bedoeld om artikelen over enkele onderwerpen: informatiemanagement, innovatie & technologie en personal brandig te verspreiden. Dit kunnen artikelen zijn die door mijzelf geschreven zijn of artikelen die van andere websites afkomstig zijn maar interessant zijn binnen dat onderwerp, een soort retweet van een artikel.

Reacties op artikelen zijn zeer welkom, discussies over deze onderwerpen zijn namelijk de beste manier om te achterhalen of dit daadwerkelijk interessante artikelen zijn. Zeker op het gebied van informatiemanagement kan er nog veel verbeterd worden bij bedrijven.

Inmiddels is het meer gebruikelijk binnen organisaties dat informatieplannen geschreven worden, geënt op de ontwikkelingen van de business voor de toekomst. De strategie van de informatie en ICT moet namelijk afgestemd worden op die van de business, anders lopen die gedurende de jaren vorderen uiteen. Dat is ook nog steeds een van de redenen dat ICT projecten zo enorm uit de klauwen lopen, namelijk omdat er een enorme inhaalslag gemaakt moet worden, omdat de ambitie van de business niet aangesloten was op die van de ICT.

Advertenties
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: